Liquid Norwegian Cod Liver Oil Natural Lemon Lime Flavor (480 ml) Nature apos s Answer

Norwegian Cod Liver Oil provides pharmaceutical grade, molecularly distilled, nitrogen flushed oil, harvested in the cold, clean waters of the North Atlantic.

€ 36.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Levertraan Natures Answer
Product
 

Miracle Whey Protein Powder Chocolate (454 Gram) Dr. Mercola

Deze wei-eiwit poeder is gemaakt van alleen het beste koud geperste, grasland gevoede koe wei-eiwit concentraat. Mercola wonder wei-eiwit poeder is de perfecte mix van één van de meest volledige eiwitproducten qua voedingswaarde. Dit product heeft een lekkere chocolade smaak. Het zit boordevol met het volledige spectrum van aminozuren dat uw lichaam nodig heeft voor snel spierherstel na een stevige training. Plus, omdat u extra aminozuren nodig heeft bij het ouder worden, geeft deze Mercola wonder wei-eiwit poeder uw lichaam de extra boost van nutritionele energie die het nodig heeft.

€ 55.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Eiwitpoeder Dr. Mercola
Product
 

Geurloze Kokosnootolie (250 ml) Royal Green

Geurloze Kokosnootolie van Royal Green is 100% natuurlijk, bevat weinig calorieen en is cholesterol-vrij. Ideaal om in te bakken en te braden, ook bruikbaar in de huid- en haarverzorging.

€ 6.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Kokosolie Royal Green
Product
 

Goji Wolfberry Supreme (480 ml) Nature apos s Answer

De goji bes, ook bekend als de wolfberry, is een rode vrucht, zo groot als een kleine rozijn, die op een wijnstok groeit. Deze bessen worden gewaardeerd voor hun voedingswaarde en hun genezende werking in de traditionele Aziatische geneeskunde voor talloze generaties. De moderne wetenschap heeft tenminste vier unieke polysacchariden weten te isoleren. Dit zijn phytonutrient verbindingen die de 'signalen versterken' tussen de diverse lichaamscellen. Daarnaast versterken zij het immuunsysteem.

€ 28.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Goji Bessen Natures Answer
Product
 

Organic Cocoa Cassava with Coconut Chia Seeds (12 Bars 44 g Each ) Dr. Mercola

Biologische Cacao Cassave Energierepen van Dr. Mercola bevatten pure chocolade, kokos en chia-zaden! Voor een snelle energieboost en een verzadigd gevoel dat aanhoudt. Alle ingredienten zijn 100% biologisch. 1 van de zeer weinige ECHT gezonde energybars op de markt!

€ 44.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Cacao Dr. Mercola
Product
 

Trikatu Digestive Metabolic Support (90 Veggie Caps) Organic India

Trikatu, gemaakt van lange peper, gember en zwarte peper, wordt traditioneel gebruikt ter ondersteuning van de spijsvertering en de algehele maag functie. Het stimuleert spijsverteringsenzymen en bevordert de snelle absorptie van voedingsstoffen, terwijl het de metabole functie optimaliseert. De kwaliteiten van Trikatu verwijderen bovenmatig slijm uit het lichaam, dat helpt de spijsvertering en ondersteunt respiratoire functions.

€ 23.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Trikatu Organic India
Product
 

Razberi K Raspberry Ketones 300 mg (60 Capsules) Healthy Origins

Een raspberry ketone is een natuurlijke fenolische verbinding die verantwoordelijk is voor de heerlijke aroma van een framboos. Raspberry ketones worden al decennia lang gebruikt als natuurlijke smaakstof. Echter, vanwege de hoge kosten, zeer beperkt aanbod en lage opbrengsten, werden raspberry ketones nooit onderzocht op een andere toepasbaarheid. Tot kort geleden. Wetenschappers hebben nu een manier gevonden om een raspberry ketones supplement te maken met een hoge zuiverheid en tevens redelijk geprijsd.

€ 34.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Frambozen Healthy Origins
Product
 

Biologische Popcorn (680 gram) Now Foods

Biologische Popcorn van Now Foods is 100% natuurlijke popcorn van onbewerkte mais, zonder conserveermiddelen! Door een verantwoord voedingswaardenprofiel kun je zorgeloos genieten van deze smaakvolle popcorn.

€ 9.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Snoep Now Foods
Product
 

Vloeibare premium kokosolie (296 ml) Nature apos s Way

Pure expeller geperste olie uit premium, non-GMO kokosnoten. Niet-gehydrogeneerd. Geen transvet. Hexaan-vrij. Geen oplosmiddelen gebruikt.

€ 26.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Kokosolie Natures way
Product
 

Miracle Whey Protein Powder Vanilla (454 Gram) Dr. Mercola

Wonder Whey Eiwitpoeder met Vanillesmaak van Dr. Mercola is een hoogwaardig wei-eiwit supplement, zeer geschikt voor (kracht)sporters of als aanvulling op een proteïnerijk dieet.

€ 55.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Eiwitpoeder Dr. Mercola
Product
 

Geoptimaliseerd Afrikaanse Mango Irvingia 120 Veggie Capsules Life Extension

Vetcellen (adipocyten) scheiden een hormoon af genaamd leptine dat onze hersenen vertelt dat we genoeg hebben gegeten. Leptine kan ook de afbraak van de opgeslagen triglyceriden in onze adipocyten ondersteunen via het proces van lipolyse.

€ 68.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Afrikaanse mango Life Extension
Product
 

Licorice Root 450 mg (100 Capsules) Nature apos s Way

Zoethout (Glycyrrhiza glabra of Licorice in het Engels) is een lid van de vlinderbloemenfamilie. Haar belangrijkste bestanddeel, glycyrrizine, is 50 keer zoeter dan sucrose. Zoethout is een van de meest gebruikte geneeskrachtige kruiden in China. Nature's Way Zoethout is zorgvuldig geteeld, getest en geproduceerd volgens gecertificeerde kwaliteitsnormen.

€ 17.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Zoethoutwortel Natures way
Product
 

Best Curcumin C3 Complex 500 mg (120 Capsules) Doctor apos s Best

Best Curcumin C3 Complex with BioPerine contains a standardized extract of Curcuma longa root, commonly known as "Turmeric".

€ 76.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Curcumine Doctors Best
Product
 

Ginkgo Biloba Certified Extract 120 mg (365 Veg Capsules) Life Extension

Dit Ginkgo Biloba extract is geconcentreerd en tweeledig gestandaardiseerd om de allerhoogste kwaliteit, consistency en biologische activiteit te verkrijgen. Het bevat het laagste niveau aan ginkgolic zuur wat beschikbaar is, zelfs lager dan de stricte 5 ppm norm van de Duitse E Commissie. Ginkgolic zuur is een allergeen voor sommige mensen en is in producten met een lagere kwaliteit in veel grotere mate aanwezig. De Japanse notenboom (Ginkgo biloba) is een boom uit de familie Ginkgoaceae. De soort wordt ook wel kortweg ginkgo of Japanse of Chinese tempelboom genoemd. De plant wordt gezien als een levend fossiel vanwege het feit dat het de enige overgebleven soort is van zowel het geslacht Ginkgo als de familie Ginkgoaceae. De 'vruchten' van de Japanse notenboom zijn botanisch gezien de zaden. De inhoud van de zaden, ginnan genoemd, wordt in China en Japan beschouwd als delicatesse, waaraan bovendien tal van heilzame werkingen wordt toegeschreven.

€ 75.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Ginkgo Ginkgo Biloba Life Extension
Product
 

Acai Supreme (480 ml) Nature apos s Answer

Acai bessen worden al duizenden jaren door de oorspronkelijke inwoners van de Braziliaanse regenwouden gebruikt. Zij geloven dat acai genezende krachten heeft. De moderne wetenschap heeft veel voedingsstoffen in de acaibes gevonden, inclusief een hoge concentratie van antioxidanten zoals Vitamine C en E, Vitamine B1 (Thiamine), Vitamine B2 (riboflavine), Vitamine B3 (niacine), ijzer, kalium, fosfor en calcium.

€ 28.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Acai bessen Natures Answer
Product
 

Bee Pollen Caps 500 mg (250 Capsules) Now Foods

Bijen stuifmeel is een fijn poeder dat het mannelijke element van de bloem omvat. Honingbijen welke het stuifmeel oogsten verzamelen instinctief alleen dat stuifmeel wat puur en gezond is. Het wordt dan gemengd met bloemennectar en bijenspeeksel om een compleet natuurlijk en zeer voedzaam voedsel te vormen dat alle tweeëntwintig elementen van het menselijk lichaam bevat. Het levert vitaminen, aminozuren, spoor mineralen en enzymen in een synergetisch evenwicht dat een optimale biobeschikbaarheid garandeert.

€ 15.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Bijenpollen Now Foods
Product
 

Organic Maple Syrup Grade A Dark Color (473 ml) Now Foods

Deze Ahorn siroop wordt gedistilleerd uit het sap van de biologische Sugar Maple bomen in het voorjaar. Er is 40 liter van puur sap benodigd om één liter van deze zuivere Ahorn siroop te maken. Een goede Sugar Maple boom kan ongeveer 1 tot 2 kwart liter aan zuivere ahornsiroop per seizoen produceren. Klasse A, Dark ahornsiroop heeft een diepere, rijkere smaak dan normale klasse A ahorn siroop.

€ 30.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Ahorn siroop Now Foods
Product
 

Neptune Krill 1000 (60 Softgels) Now Foods

Neptune Krill Olie (NKO) staat bekend om zijn unieke vetzuren profiel, maar ook vanwege de hoge concentratie aan anti-oxidanten. Het gebalanceerde vetzuren profiel bevat niet alleen EPA en DHA, welke de cruciale Omega-3 vetzuren zijn, maar ook Omega-9 vetzuren en fosforlipiden. Neptune Krill Olie bevat ook een hoge concentratie van Astaxanthine, een sterke anti-oxidant welke het immuunsysteem ondersteunt. Klinische studies hebben aangetoond dat Neptune Krill Olie mogelijk het volgende ondersteunt: gewrichten, gezonde bloed lipide niveaus en vermindering van de symptomen van pre-menstruatie. Dit 1,000 mg Neptune Krill Olie product is voorzien van een enteric coated (bedekken van pillen met een klein laagje) softgel waardoor het makkelijker kan worden opgenomen door mensen die misselijk worden van of moeite hebben met het slikken van visolie.

€ 83.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Krill olie Now Foods
Product
 

Immuniteit formule (90 Veggie Caps) Organic India

Organic India Immunity biedt krachtige immuun ondersteuning tegen schade door vrije radicalen, milieu-toxines en stress. Immuniteit helpt bij het stimuleren van het immuunsysteem, het combineren van de voordelen van diepe verjonging met natuurlijke ontgifting. Rijk aan antioxidanten, immuniteit helpt verlichten stress, ondersteunt de lever, en versterkt de immuunrespons.

€ 23.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Kruiden Organic India
Product
 

Fo Ti (60 Veggie Caps) Paradise Herbs

Paradise Herbs Fo-Ti is een geconcentreerd extract van 16:1 van de hoogste kwaliteit die de natuur te bieden heeft. Met behulp van een 100% natuurlijke extractiemethode wordt de ware essentie van het hele kruid behouden. Hierdoor worden alle actieve en synergetische bestanddelen in een echt krachtige en holistische vorm met een volledig spectrum behouden, zoals de natuur het bedoeld heeft. Fo Ti, ook bekend als He Shou Wu, is een van de meest krachtige anti-veroudering kruiden in de wereld. Fo Ti dringt door in de nier en lever meridiaan systemen. Het helpt de voeding van het bloed en de yin en bewaakt de essentie. Fo Ti is beroemd voor het bevorderen van gezond haar, huid en seksuele vitaliteit.

€ 37.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Fo Ti Paradise Herbs
Product
 

Garcinia Cambogia (60 Veggie Caps) Paradise Herbs

Paradise Garcinia cambogia is dat een geconcentreerd extract van de hoogste kwaliteit die Moeder Natuur te bieden heeft. Met behulp van een 100% natuurlijke extractiemethode is de ware essentie van het hele kruid behouden, dus het behoud van alle van haar actieve en synergetische bestanddelen in een echt krachtige holistische volledig spectrum formule. De Garcinia Cambogia vrucht wordt al eeuwenlang gebruikt in vele traditionele recepten als curry's en andere voeding. In de Ayurvedische geneeskunde, worden de bittere smaken van Garcinia Cambogia in verband gebracht met een gezonde spijsvertering.

€ 23.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Garcinia Cambogia Paradise Herbs
Product
 

Organic Virgin Coconut Oil (1600 ml) Nutiva

Kokosnoot is een van de meest gezonde superfoods ter wereld. Geniet van deze smeuige smaak van de tropen door elke dag 3 theelepels van deze extra-virgin kokosolie te nemen. De Nutiva kokosolie is: Koud geperst: niet geraffineerd, gedeodoriseerd of gebleekt! Geniet van de natuurlijke aroma en lichte smaak. Biologisch: geoogst zonder gebruik van pesticiden, genetisch gemodificeerde stoffen of hexaan. Veelzijdig: Ideaal om te gebruiken als olie voor het koken (tot en met 350°), een gezond ingredient tijdens het bakken of als een vervanging voor de margarine op uw brood, groenten of popcorn ("beter-dan-boter". Ook kan het gebruikt worden als huid- en haarverzorging en bij een massage.

€ 57.99

Meerinformatie

Biosuperfoods Kokosolie Nutiva
Product
 

Brahmi Gotu Kola (90 Veggie Caps) Organic India

Gotu kola (ook bekend als Brahmi), de brein voeding onder de kruiden, wordt reeds lang gewaardeerd door studenten en yogi's voor de geheugen-verbeterende eigenschappen. Inheems in Sri Lanka en Zuid-Afrika, wordt het gotu kola extract en kruid al eeuwenlang gebruikt voor het verlichten van mentale vermoeidheid, en als een algemeen tonicum voor de hersenen en de zenuwstelsel ondersteuning. Rijk aan vitaminen A, B, E, K en magnesium, hebben onderzoekers ontdekt dat het ook verschillende glycosiden bevat die helende eigenschappen vertonen.

€ 23.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Gotu Kola Organic India
Product
 

Tocomin SupraBio 50 mg (150 Softgels) Healthy Origins

De vitamine E familie bestaat uit acht chemische verbindingen: vier tocoferolen en vier tocotriënolen - alfa, bèta, gamma en delta. Tocotrienolen verschillen van tocoferolen door het hebben van een onverzadigde kant zijkant waardoor ze aanzienlijk verschillen qua biologische activiteit. Healthy Origins Tocomin SupraBio is een natuurlijk tocotrienol complex geconcentreerd uit vierge rode ruwe palmolie. Tocomin SupraBio is onderwerp van allerlei klinische proeven rondom de huid, hersenen en cardiovasculaire gezondheid.

€ 67.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Palm olie Healthy Origins
Product
 

Kokosnoot Olie, Biologisch Extra Vierge (858 gram) Nutiva

Nutiva Biologische Extra Vierge kokosnootolie is koudgeperst en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Supergezond, en de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Ideaal om mee te koken, te bakken en voor de huidverzorging.

€ 48.95

Meerinformatie

Biosuperfoods Kokosolie Nutiva
Product